Onze werkwijze

EASY spanplafond voert het gehele traject uit: wij meten, adviseren, ontwerpen, leveren en monteren. Hierbij maken wij gebruik van onze kennis en ervaring op het gebied van akoestiek, projectinrichting en design.

Montage spanplafond
De plaatsing van het spanplafond wordt uitgevoerd door een ervaren monteur. Het plafond hoeft voorafgaand aan de montage niet afgewerkt te worden en meubels kunnen blijven staan. U hoeft zelf dan ook geen voorbereidingswerkzaamheden uit te voeren. De montage wordt door de monteur snel en secuur uitgevoerd.

EASY spanplafond en projectinrichting
Indien gewenst kunnen wij u ook adviseren op het gebied van projectinrichting. Op deze manier voorzien wij in een totaalpakket, waarbij wij oog hebben voor zowel de esthetische als de praktische invulling van een ruimte. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

EASY spanplafond en akoestiek
Met onze akoestische expertise kunnen wij u uitstekend adviseren op het gebied van akoestiek. Een akoestisch spanplafond is vaak effectiever wanneer deze wordt gecombineerd met andere akoestische producten.