Verlicht spanplafond

Licht speelt een belangrijke rol in de beleving en sfeer van een ruimte. EASY spanplafond biedt de mogelijkheid om verlichting toe te voegen aan het design van een plafond of wand. Een spanplafond met verlichting wordt ook wel een lichtplafond genoemd.

Opbouw en type verlichting
Een lichtplafond bestaat uit een transparante folie die strak wordt gespannen met daarboven een verlichtingssysteem. Hierbij kan er gekozen worden uit verschillende lichtbronnen:

- TL-verlichting
- LED verlichting
- Glasvezelverlichting

Sfeer creƫren
EASY spanplafond heeft verschillende folies ter beschikking, die kunnen worden toegepast met verschillende kleuren en licht transparantie. Door te kiezen voor een specifieke kleur en mate van lichtdoorlaatbaarheid kan er altijd een gewenste sfeer worden behaald. Zo is het mogelijk om te kiezen voor levendig, natuurlijk licht of juist warm en sfeervol.

Projecteren op een spanplafond met verlichting
Het is mogelijk om beelden en video's te projecteren op de transparante folies van de lichtplafonds. Daarnaast kan een spanplafond met verlichting worden voorzien van een bedrukking naar keuze of akoestisch worden uitgevoerd.