Akoestisch spanplafond

In veel kantoren, horecagelegenheden en woningen is er sprake van een hinderlijke galm en dus een slechte akoestiek. EASY spanplafond biedt akoestische spanplafonds aan, uitstekend geschikt om de akoestiek van een ruimte te verbeteren.

Het belang van akoestiek
Een slechte akoestiek brengt nadelige gevolgen met zich mee. Doordat de galm in de ruimte ervoor zorgt dat mensen elkaar minder goed kunnen verstaan, gaan mensen harder praten en versterkt het geluidsniveau in de ruimte. Het kost mensen meer energie om zich te concentreren en men is eerder vermoeid.

Akoestische expertise
EASY spanplafond biedt verschillende akoestische spanplafonds aan. Zo hebben wij voor ieder interieur een praktische esthetische oplossing in onze collectie. De keuze voor het type akoestische spanplafond hangt mede af van de specificaties van de ruimte en het beoogde akoestisch resultaat. Onze akoestisch specialisten adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

Akoestisch plafondeiland
Het is ook mogelijk om akoestische spanplafond eilanden te leveren. Dit is bijvoorbeeld een zeer geschikte oplossing boven werkplekken of in horecagelegenheden.