Kantoren en gebouwen

Esthetisch en praktisch
De producten van EASY spanplafond zijn zowel esthetisch als praktisch gezien uitstekend toe te passen in kantoren en gebouwen. Praktisch vanwege de snelle installatie, de duurzaamheid en het eenvoudige onderhoud. Esthetisch vanwege de strakke look en de oneindige mogelijkheden qua vorm, kleur en print.

Akoestiek in kantoren en gebouwen
Akoestiek speelt een belangrijke rol in kantoren en gebouwen. Met name in modern ingerichte ruimtes wordt er veel gebruik gemaakt van strakke en harde materialen. Hierdoor ontstaat er veel galm in de ruimte en verslechterd de akoestiek. Een slechte akoestiek heeft een negatieve invloed op de geluidskwaliteit en spraakverstaanbaarheid. Dit kan leiden tot vermoeidheid, hoofdpijn en op lange termijn tot stress bij de gebruikers van de ruimte. Bovendien heeft een slechte akoestiek een negatieve invloed op de arbeidsproductiviteit.

Akoestische spanplafonds
Om de akoestiek in de kantoren en gebouwen te verbeteren, is een akoestisch spanplafond een uitstekende optie. Deze spanplafonds zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en kunnen indien gewenst ook geleverd worden met verlichting of in een print naar keuze. Daarnaast zijn er ook spanplafond eilanden verkrijgbaar, die boven werkplekken opgehangen kunnen worden.