Horeca

Esthetische oplossing
Een strakke klassieke look of juist moderne 3D plafond voorzien van een eigen print, bij EASY spanplafond is alles mogelijk. Zo is er altijd een spanplafond dat volledig aansluit bij het interieur en de uitstraling van uw horecagelegenheid. Met onze ervaring op het gebied van design, projectinrichting en akoestiek denken wij graag met u mee bij het ontwerp en de keuze voor een spanplafond.

Akoestiek in horeca
In de horeca speelt akoestiek een ontzettend belangrijke rol. Wanneer de akoestiek in een horecagelegenheid slecht is, beïnvloedt dit de ervaring en beleving van de gasten. Veel nieuwe horecazaken hebben een strak interieur en bestaan voornamelijk uit harde materialen. Helaas zorgen deze harde materialen voor een slechte akoestiek, door een versterking van de galm. Deze galm kan worden tegengegaan met een akoestisch spanplafond.

Verlichting spanplafond
Een andere belangrijke rol in een horecagelegenheid is weggelegd voor de verlichting. Het is mogelijk om de bestaande verlichting door te voeren wanneer er een nieuw spanplafond wordt geïnstalleerd. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een verlicht spanplafond. Hierbij zijn er diverse opties qua type lichtbron, de kleur van het licht en de mate van licht transparantie. Hierdoor kan er altijd een gewenste sfeer worden gecreëerd.